Kolečka v Lipkách se roztočí v neděli

Třetí zářijovou neděli 18. září se v Telči roztočí šestý ročník Koleček v Lipkách, návštěvníci se mohou těšit na tradiční sportovně-zábavné odpoledne pro celé rodiny i jednotlivce. Přijet mohou na čemkoli, co se točí vlastní silou. Kola, inline brusle, koloběžky odstrkovadla, tříkolky, skateboardy, ale i kočárky jsou vítány.

uniweb weby

Členové Spolku Javořice spolu s dobrovolníky připravují od 14.00 opět program, jehož základem bude hlavně jízda na kolečkách a nejrůznější dovednostní soutěže, kvízy, testy a závody ve všech věkových kategoriích. „Neopomeneme pohovořit také o bezpečené jízdě a nebude chybět ani praktické stanoviště telčské zdravotnické záchranné služby. Všichni se jistě těší na slosování o zajímavé ceny, do kterého budou opět zařazeni aktivní účastníci, kteří splní připravené disciplíny. Poprosíme vás jen o včasný příchod, kdo bude chtít v pohodě vše stihnout, prezentujte se na startu do 15.00,“ zve Jiří Pykal ze Spolku Javořice.
Finále bude tradičně patřit společné jízdě, která tentokrát zamíří do telčského zámku, kde účastníci sesednou a prozkoumají nově otevřené a tajemné zámecké podzemí. „Akce proběhne za podpory města Telče, Státního zámku Telč, KOUS Vysočina, Kraje Vysočina a Zdravotnické záchranné služba Kraje Vysočina. Vybavení zapůjčí DDM Telč a Autoškola Nosek a ceny do soutěže věnují Lanový park Javořice ve Lhotce, Muzeum Techniky Telč a Zd. Čapek – Kola a lyže. Poděkování patří i všem dobrovolníkům, kteří pomohou s organizací akce.
Lipky jsou ideální místo k aktivnímu odpočinku, přijďte si s námi proto zasportovat a pobavit se, těšíme se na Vás,“ dodává Jiří Pykal.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
16.09.2016 13:15




0 +
 

Hlavní zprávy