Koncert Inspirace šansonem ve Velkém Meziříčí

Ve středu 26. října vystoupí v Jupiter clubu na Náměstí ve Velkém Meziříčí zpěvačka Jana Musilová za doprovodu klavíristy Petra Maláska, hostem bude Beladona Quartet s uměleckou vedoucí Pavlou Jahodovou.

uniweb weby

Jana Musilová je absolventkou JAMU v Brně a sólistkou Městského divadla Brno, kde dvakrát získala cenu Křídla pro nejpopulárnější herečku sezóny. Úspěšně se věnuje dabingu (agentka Dana Scully ze seriálu Akta X, Pobřežní hlídka, Dallas, Doktor z hor, Star Trek, filmy Čokoláda, Podoby lásky, Max a Kevin, Doháníš mě k šílenství aj.). Několikrát natáčela pro ČT, Novu a Primu, spolupracuje s Filharmonií Brno a Filharmonií Bohuslava Martinů Zlín.
Petr Malásek
je český klavírista a skladatel, syn slavného klavíristy a skladatele Jiřího Maláska. Odborné vzdělání završil akademickým titulem na pražské AMU v oboru klavír a skladba. Jako pianista a kapelník spolupracoval od roku 1990 se šansoniérkou Hanou Hegerovou, dlouhodobá klavírní spolupráce jej pojí rovněž s Lucií Bílou, Martou Kubišovou a Jaroslavem Svěceným. Těžištěm Maláskovy umělecké činnosti je skladba. Komponuje především scénickou hudbu pro film, divadlo a televizi. V roce 2003 byl nominován na filmovou cenu Český lev v kategorii Nejlepší hudba.
Začátek je v 19.00.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy