Kreativní odpoledne v Senior pointu v Havlíčkově Brodě

Ve středu 19. října zahájila Martina Čejková, studentka třetího ročníku, oboru sociální práce na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o. p. s., Jihlava první akcí s názvem Pojďte s námi strávit kreativní odpoledne.

uniweb weby

Akce se uskutečnila v prostorách Senior pointu v Havlíčkově Brodě. Jednalo se o kreativní dílnu s prvky arteterapie, jejímž cílem byla tvorba koláží na téma: Moje cesta životem. Zúčastnilo se jí celkem jedenáct seniorek.
„Akce byla velmi vydařená a všechny účastnice zaujala. Bylo zajímavé pozorovat, jak se některé seniorky úkolu zhostily. Po vytvoření koláží mi vyprávěly, co životě zažily, nebo naopak co by ještě chtěly zažít“, uvedla Martina Čejková, autorka projektu.
Projekt realizovaný ve spolupráci se Senior pointem v Havlíčkově Brodě, bude pokračovat další akcí v pondělí 14. listopadu, kdy se jeho autorka v tvůrčí dílně zaměří na aktivity s prvky muzikoterapie. „Pokračovat bude v prosinci dílnou, ve které budou využity prvky skupinové terapie, a dále bude následovat workshop zaměřený na vytváření vánočních dekorací,“ dodala autorka projektu Martina Čejková  

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 22.10.2016 15:55




0 +
 

Hlavní zprávy