Kurz první pomoci s Karolínou Brodinovou v novoměstské nemocnici

Nemocnice v Novém Městě na Moravě pořádá v úterý 7. března od 17.00 v zasedací místnosti pod heliportem bezplatný kurz první pomoci s Karolínou Brodinovou, vedoucí lékařkou urgentního příjmu ARO.

uniweb weby

Nepřímá srdeční masáž nebo dýchání z úst do úst, to jsou nejznámější příklady první pomoci. Při náhlém ohrožení zdraví nebo života člověka by ji měl umět poskytnout každý z nás. První pomoc totiž dokáže omezit rozsah nebo důsledky zranění případně zachránit lidský život.
Nemocnice v Novém Městě na Moravě
proto připravila kurz prví pomoci pro širokou veřejnost. Povede jej Karolína Brodinová, vedoucí lékařka urgentního příjmu Anesteziologicko-resuscitačního oddělení. „Budeme se zabývat problematikou dospělých i dětí. Na modelu si vyzkoušíte nepřímou masáž srdeční i dýchání z úst do úst,“ přibližuje průběh kurzu Karolína Brodinová. Bezplatný kurz první pomoci se koná v úterý 7. března od 17.00 v zasedací místnosti pod heliportem a předem se můžete objednat e-mailem na: karolina.brodinova@nnm.cz nebo telefonicky na 604 881 828 případně osobně na recepci urgentního příjmu. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy