Letní dovádění s Krajem Vysočina začíná už tuto neděli v Horní Krupé

Pravidelná prázdninová tour Letní dovádění s Krajem Vysočina odstartuje tuto neděli 8. července.

uniweb weby

Pravidelná prázdninová tour Letní dovádění s Krajem Vysočina odstartuje tuto neděli 8. července. V průběhu léta zavítá krajský promotým s programem pro celou rodinu do osmi vybraných měst a obcí. První zastávkou Letního dovádění je Horní Krupá, posledním prázdninovým zastavením bude 26. srpna Osová Bítýška.

Letní dovádění tradičně nabídne zábavný program pro všechny návštěvníky bez rozdílu věku. Speciálním hostem bude profesionální silák Železný Zekon. Děti si užijí program s moderátorem Milanem Řezníčkem a řadu atrakcí a soutěží jako malování na obličej nebo rozptýlení v podobně kvízů. Senioři mají možnost stejně jako v minulosti bezplatně využít zdravotní poradenství. V průběhu dne si zájemci mohou zdarma zaregistrovat Rodinný nebo Senior pas Kraje Vysočina, se kterým lze po celé České republice čerpat různé slevy a výhody. Oproti minulému roku letní dovádění nabídne i ekologický program zaměřený na recyklaci.

 

Pro návštěvníky budou připraveny grilované speciality a vychlazené nápoje. Se svým stánkem nebude chybět ani Kavárna Pohodička, kde kvalitní kávu a palačinky připravují klienti Domova bez zámku z Náměště nad Oslavou.

 

Program Letního dovádění s Krajem Vysočina začíná vždy ve 14:00 hodin. Akce se konají na místních hřištích nebo ve sportovních areálech. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 02.07.2018 09:58




0 +
 

Hlavní zprávy