Lídr třetí ligy, HB Ostrov Havlíčkův Brod, stále bez porážky

Třetiligoví stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod dál kráčejí vítězně podzimní části sezony. V dalším dvojkole skupiny D zvládli těžká utkání na stolech druhého a třetího celku tabulky

uniweb weby

Třetiligové havlíčkobrodské A mužstvo nejprve zdolalo SKST Mart Hodonín - Stavoimpex C 10:2, i když postrádalo nemocného Filipa Karla a Martina Jonáše. Šéf klubu vytáhl z rukávu velký trumf "zlaťáka" Pavla HITZGERA, který udělal jeden bod ze dvou zápasů. O další se v dresu vítězného HB Ostrov postarali Šimon JADRNÝ (3,5), František KANTA (3) a Daniel BÁRTA (2,5).

Druhý den si HB Ostrov Havlíčkův Brod “A“ připsal již deváté vítězství vsezoně, když pokořil celek TJ Mikulčice na jeho stolech hladce 10:2. Body HB Ostrov "A": Daniel BÁRTA 3,5; František KANTA a Aleš NOVÁK po 2,5; Šimon JADRNÝ 1,5.

Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod “A“ jsou bez ztráty jediného bodu v čele průběžné tabulky III. ligy skupiny D.


První klopýtnutí "B" družstva v KP III.

Další dvojkolo mají za sebou také stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod „B“ v krajském přeboru III. třídy. V utkání o 1. místo v tabulce porazili celek TJ Sokol Výčapy A 10:6. Body HB Ostrov „B“: Filip HEJKAL 3,5; Erik TOPIČ a Pavel HITZGER po 2,5; Jakub HITZGER 1,5 bodu.

Ve druhém utkání HB Ostrov „B“ poprvé zaváhal, když prohrál s týmem TJ Sokol Hrotovice-Valeč A 5:10. Body HB Ostrov „B“: Pavel HITZGER 2; Jakub HITZGER 1,5; Filip HEJKAL 1 a Erik TOPIČ 0,5. Přes tuto první ztrátu udrželi stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod „B“ první příčku v průběžné tabulce KP III. třídy.

Image title


C družstvo přehrálo dosud neporažený Jitkov

Cennou výhru dosáhlo v dalším kole OP I. třidy C družstvo HB Ostrov Havlíčkův Brod, které zvítězilo na stolech dosud neporaženého celku Hasiči Jitkov B 12:6. Na úspěchu se nejvíce podíleli Jakub HITZGER a Erik TOPIČ, oba mladí hráči udělali dohromady devět bodů. Dva body přidal Miroslav JINEK a jeden Petr HITZGER.

Image title


Jakub Růžička vyhrál “bodovák“ v Jihlavě

Nejmladší stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod si vedli úspěšně na krajském bodovacím turnaji v Jihlavě. Celkovým vítězem kategorie mladšího žactva  stal Jakub RŮŽIČKA, z dalších havlíčkobrodských nadějí skončil Marek HITZGER čtvrtý a Kája PAZOUROVÁ byla šestá v soutěži útěchy. Ve čtyřhře obsadili Štěpán KAMARÁD s Kájou PAZOUROVOU třetí místo.

O nadcházejícím prodlouženém víkendu čeká na mladé stolní tenisty HB Ostrov Havlíčkův Brod start na Bodovacích turnajích mládeže ČR v Blansku a Hustopečích.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy