Luděk Staněk v jihlavském kině Dukla

V kině Dukla v Jihlavě se na pozvání Centra dokumentárního filmu (CDF) se zájemci ve středu 8. března uskuteční náhradní termín debaty s televizním kritikem a stand-up komikem Luďkem Staňkem, který v polovině února nemohl Vysočinu kvůli nemoci navštívit.

uniweb weby

Luděk Staněk, publicista, někdejší šéfredaktor lifestylových časopisů např. Esquire, Rolling Stone, popkulturní redaktor Reflexu, vedoucí magazínu Hospodářských novin, scenárista, konzultant, pokerový komentátor vystupuje jako stand-up komik spolu s Milošem Čermákem v rámci projektu NightyNight. V současnosti na internetové televizi Stream.cz každý týden glosuje TV produkci napříč všemi stanicemi. Sám Staněk o svém pořadu říká: „Já se v televizích dívám na každou blbost, aby vy už jste nemuseli.“
V jenom z dílů se například zaměřil na televizní zpravodajství, kde se daný týden dle jeho postřehů objevovala dvě hlavní témata - uprchlíci a složky (a to nejen policejní, ale i ty papírové). „Že je situace vážná, nám televize ukázaly tradičním způsobem - záběry chodících politiků,“ dodává Luděk Staněk a dolňuje, že pokud televize ukazují záběry stojících politiků, je situace normální, ale jakmile začnou chodit, je zle.

„Věříme, že s naším hostem nebude o zábavu nouze a že se i tentokrát, i když pravděpodobně zcela odlišnou formou, než tomu bylo s Kamilem Filou (který mimochodem, jak nám sdělil při své lednové návštěvě CDF, Pořad Luďka Staňka pravidelně sleduje), dozvíme mnoho tipů a doporučení, na co se dívat a čemu se naopak obloukem vyhnout...,“ uzavírá Kristýna Dvořáková, koordinátorka provozu CDF.

Začátek je od 19.30.

Poznámka: pokud máte rádi stand up vystoupení, mohla by se vám líbit show Lucie Macháčkové.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy