Michal Hrůza vyráží na zámecké turné, vystoupí i v Telči

K letošní oslavě 20 let na hudební scéně a nové autorské desce si zpěvák Michal Hrůza se svojí Kapelou Hrůzy nadělí v květnu a červnu koncertní turné po českých a moravských zámcích. Jednou ze zastávek bude i zámek v Telči.

uniweb weby

„Koncerty na zajímavých místech nás baví a památky jsou podle nás pro toto propojení přímo úžasné. Těšíme se na nádherná prostředí i zámeckou atmosféru. Je úžasné si na jediném místě zahrát a zároveň se osobně setkat a popovídat s lidmi, kteří dorazí,“ říká k připravované tour Michal Hrůza.

Před dvaceti lety mu vyšlo první album, na kterém se autorsky podílel, a tak se letos rozhodl spojit příjemné s užitečným a uspořádat ojedinělou historicko-kulturní koncertní šňůru. „Na turné propojíme krásné prostředí našich zámků, zámeckých nádvoří a parků s výběrem písní, které lidem zahrajeme. Těšit se můžou na starší hity i pár nejnovějších skladeb,“ informuje Hrůza.

Koncertní tour s názvem Hrůza na zámku bude dosud nejveˇtsˇi´ v hudebni´ch deˇjina´ch Michala Hrůzy a jeho kapely. Na Státním zámku Telč vystoupí 17. června. Začátek koncertu je v 19:30, areály zámků se ale otevřou už ve 14 hodin.

"Celé turné je koncipováno jako jednodenní zážitkově-hudební a zároveň kulturně-historická akce pro všechny generace. Naše fanoušky chceme pozvat do nevšedního prostředí českých a moravských zámků, kde kromě hlavního bodu programu mohou vyrazit i na prohlídku zámku a poté si užít v zámeckém parku doprovodné aktivity pro celé rodiny,“ vysvětluje Michal Hrůza, který se svojí kapelou absolvoval už předloni úspěšné turné po divadelních scénách.

Večerní program bude vedle hlavního dvouhodinového koncertu Michala Hrůzy a Kapely Hrůzy patřit také divadelnímu představení herce Tomáše Měcháčka. I to bude určeno jak dětskému, tak dospělému publiku. Během koncertu pak zazní všechny hity, které populárního a úspěšného zpěváky za 20 let kariéry proslavily – jako například Zakázané uvolnění, Bílá velryba, 1+1, Duše do vesmíru, Budu ti vyprávět, Zejtra mám, Pro Emu, Píseň Kovbojská nebo Napořád. Chybět nebudou ani skladby z nového alba.

Předprodej vstupenek na koncerty v rámci turné Hrůza na zámku zajišťuje Ticketportal. Vstupenky pro rodiny s dětmi a ZTP/P jsou za zvýhodněnou cenu. Děti do 150 cm mají vstup zdarma.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy