Michal Pavlíček s Monikou Načevou a smyčcovým kvartetem Pavla Bořkovce v Třebíči

Ve středu 19. dubna hostí divadlo Pasáž v Třebíči koncert předních osobností moderní české hudební scény. V rámci turné Možnosti tu ještě sou vystoupí společně kytarový mág Michal Pavlíček, česká herečka, zpěvačka, šansoniérka a členka Divadla Sklep Monika Načeva a smyčcové kvarteto Pavla Bořkovce.

uniweb weby

Monika Načeva a Michal Pavlíček se poprvé potkali při práci na debutovém albu  Moniky Načevy Možnosti tu sou… v roce1994. Michal Pavlíček zde citlivým způsobem zhudebnil básně Jáchyma Topola. Deska i živá vystoupení sklidily velký úspěch a tak v roce 2007 společně natočili druhé album Mami, k jehož vzniku byl přizván Dj Five.
Program nového akustického koncertu Načeva + Pavlíček je proto postaven hlavně na průřezu těchto dvou desek. Texty Jáchyma Topola, otevřený emocionální výraz Načevy a Pavlíčkova nezaměnitelná dokonalá kytara v souznění se zvuky smyčců kvarteta Pavla Bořkovce vytváří silnou atmosféru. 

Začátek koncertu je v 19.00.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy