Mladí závodníci a závodnice klubu TSM Fanatic se připravují na závodní sezónu 2018

V havlíčkobrodském klubu TSM Fanatic finalizují závodní choreografie pro nadcházející závodní sezónu ve fitness a sportovním aerobiku. Závody jsou organizované Českým svazem aerobiku a fitness (FISAF). Fanatic letos pošle do bojů pět týmů fitness aerobiku a dva závodníky ve sportovním aerobiku.

uniweb weby

Premiéru budou mít děti ve III. VT, a to hned ve dvou věkových kategoriích – věk 8-10 let (pětice děvčat) a tým Popelky ve věkové kategorii 6-7 let (osm děvčat).

Ve II. VT nastupují zkušení závodníci, a to ve věkové kategorii 8-10 let (7 děvčat a 1 chlapec). Tito mladí závodníci loni v této kategorii začínali, letos mají tedy pozici slibnější a kladou si vysoké cíle.

V I.VT potom klub připravuje tým ve věkové kategorii 8-10 let (6 děvčat) a i tento tým by rád zaútočil na medailové pozice. Druhým týmem v nejvyšší výkonnostní třídě jsou juniorky (14-16 let, 5 děvčat), jejichž cílem jsou medailové pozice na domácích závodech a hlavně kvalifikace na mistrovství Evropy a světa, kde by se rády předvedly v mezinárodní konkurenci.

Ve sportovním aerobiku budou potom reprezentovat Vojta Štolc (věková kategorie 8-10 let) a Marek Šotola v párové kategorii seniorů. Zatímco Vojta Štolc ve sportovním aerobiku teprve začíná a bude tuto sezónu hlavně sbírat zkušenosti, Marek Šotola je několikanásobným mistrem světa a jeho hlavním cílem je tedy nominace na mezinárodní závody a medailové umístění na MČR.

Reprezentace závodníků bude i letos finančně podpořena Městem Havlíčkův Brod. 

Pokud i vás tento sport láká neváhejte oslovit zástupce klubu TSM Fanatic či trenéry a zapojit se kdykoliv během roku do aerobikových přípravek, a to už od 3 let věku.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy