Módní přehlídka odstartovala šestý Jarní charitativní bazar ve Zvonečku

Módní přehlídkou odstartoval v pondělí 24. dubna odpoledne již šestý ročník Jarního charitativního bazaru, který až do pátku 28. dubna tradičně hostí havlíčkobrodské Mateřské centrum Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. Účastníci bazárku přispějí na podporu havlíčkobrodské nemocnice.

uniweb weby

Slavnostního a také zábavného zahájení se zúčastnili nejen zástupci pořadatelů, tedy Zvonečku a spolku Metoděj, ale také zástupci havlíčkobrodské nemocnice, starosta města Havlíčkův Brod Jan Tecl a početný zástup dalších zájemců. Mezi modely a modelkami byli jak děti, tak dospělí a všichni si za odvahu vystoupit před početným publikem zasloužili hlasitý potlesk. Po společném fotografování už následovalo samotné nakupování.

Oblečení, boty, doplňky i hračky darovali na dobročinné účely za svých skříní lidé z řad veřejnosti. Každý kousek si návštěvník bazaru může zakoupit za libovolnou cenu, přičemž letošní výtěžek z prodeje bude věnován jménem Karolínky Sedláčkové dětskému oddělení havlíčkobrodské nemocnice jako poděkování za společných deset let. „Jarní charitativní bazar jsme jako spolek Metoděj vymysleli společně se Zvonečkem před šesti lety. Každý rok výtěžek putuje na pomoc vážně nemocným dětem a jejich rodinám,“ vysvětlila jedna z organizátorek dobročinné akce Simona Sedláčková, jejíž dcera Karolínka trpí nevyléčitelnou metabolickou poruchou.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy