Muž kradl v jihlavské prodejně, zachytily ho kamery

Jihlavští policisté se obracejí na obyvatele Jihlava s žádostí o spolupráci při prověřování případu, k němuž došlo v listopadu v jihlavském obchodním centru. Ve večerních hodinách odcizil v jedné z prodejen neznámý muž zboží v hodnotě téměř deset tisíc korun. Při krádeži ho zachytily kamery.

uniweb weby

„Ke krádeži došlo v pátek 10. listopadu v obchodním centru v Hradební ulici v Jihlavě. Po osmé hodině večer přišel do prodejny muž, který odcizil parfémy, elektrické zubní kartáčky a holicí strojek. Zboží postupně ukládal do batohu a pod oblečení, poté z obchodu odešel, aniž by zaplatil,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že se policisté obracejí s žádostí o spolupráci při zjištění jeho totožnosti na veřejnost. 

„Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu (případně fotografii označené číslem jedna) znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala tisková mluvčí.

Policisté zjistili, že se v blízkosti podezřelého muže v době, kdy zboží v obchodě kradl, nacházel ještě další muž, který by mohl poskytnout důležité informace k pachateli. „Také totožnost tohoto muže, který je zachycen na fotografii číslo 2, by policisté v zájmu prověřování potřebovali zjistit. Žádáme tohoto muže, aby se policistům přihlásil na telefonním čísle 158,“ uzavřela Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 07.12.2017 09:09
Video




0 +
 

Hlavní zprávy