Muž v Moravských Budějovicích napadl přítelkyni, policisté ho vykázali

Devětadvacetiletý muž fyzicky napadl počátkem týdne v bytovému domě v Moravských Budějovicích svoji přítelkyni, na místo vyrazila policejní hlídka.

uniweb weby

V pondělí 2. ledna před desátou hodinou večer zasahovali policisté v bytovém domě v Moravských Budějovicích. „V bytě nalezli mladou ženu, která byla zraněná, přivolali proto také zdravotnickou záchrannou službu. Zjistili, že ženu po předchozím slovním útoku fyzicky napadl její opilý přítel, který poté z bytu odešel. Ženu opakovaně udeřil a v bytě poškodil i zařízení, včetně skleněných výplní dveří. Zraněnou převezli zdravotníci na ošetření do nemocnice,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Policisté podle jejích informací agresivního muže nalezli během necelé hodiny a zajistili. „Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,45 promile alkoholu. Opilého muže policisté odvezli na oddělení policie, kde byl umístěn do cely.
V současné době je fyzické napadení šetřeno jako podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Dál je muž podezřelý ještě ze spáchání přestupku proti majetku. Ve úterý 3. ledna rozhodli policisté na základě shromážděných informací o vykázání devětadvacetiletého muže ze společného obydlí na dobu deseti dnů,“ dodala Jana Kroutilová s tím, že případ policisté dále prošetřují.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy