Na Jihlavsku hledají čtyřicetiletého muže

Pátrání po pohřešovaném muži vyhlásili ve středu 11. října jihlavští kriminalisté, kteří se obracejí na veřejnost se žádostí o spolupráci. Čtyřicetiletého muže z Jihlavy viděla blízká příbuzná naposledy v pondělí 9. října v místě bydliště, odkud kolem deváté hodiny dopoledne odešel.

uniweb weby

„Do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu a není kontaktní, v současnosti se nachází ve složité životní situaci a jeho blízcí tak o něho mají obavu.

Pohřešovaný muž je vysoký 185 centimetrů, hubené postavy. Má zelené oči, hnědé prošedivělé krátké vlasy. Na sobě měl naposledy oblečenou oboustrannou prošívanou bundu černé a modré barvy s kapucí, tmavě modré rifle a černo červené koženkové boty. Nosí u sebe tmavě šedou menší kabelu přes rameno. Pohřešovaný muž se může pohybovat v osobním automobilu Ford Focus, barvy šedá metalíza,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté ihned po přijetí oznámení začali okamžitě po muži pátrat. Do současné doby se jim pohřešovaného nalézt nepodařilo. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy