Na oslavě narozenin nechyběl v Ledči nad Sázavou ani dort s ledňáčkem

Deset let mohou maminky se svými dětmi docházet do ledečského Mateřského centra Ledňáček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. Oslava krásného jubilea se uskutečnila ve čtvrtek 23. března přímo v prostorách Ledňáčku u základní umělecké školy a hlavní pozornost malých hostů se obracela k povedenému narozeninovému dortu, který upekla jedna z maminek.

uniweb weby

V Ledňáčku se slavilo celý den, a to právě s dětmi a jejich maminkami. „Všechny nám přály hlavně to, aby mateřské centrum pokračovalo alespoň dalších deset let,“ usmála se jedna z koordinátorek Mateřského centra Ledňáček Eva Chvátalová a druhá koordinátorka Petra Hořejšová jen souhlasně přikývla. 

Ledňáček má otevřeno vždy v úterý dopoledne a ve čtvrtek dopoledne i odpoledne. Za dobu své existence si dokázal získat sympatie desítek ledečských maminek, které díky němu mají možnost scházet se a vyměňovat si své zkušenosti s péčí o děti. Vedle toho prospívá i malým šikulům, kteří si tu hrají, hledají kamarády, navazují kontakty a rozvíjejí své schopnosti a dovednosti díky široké škále aktivit. 

Mateřské centrum Ledňáček podporuje i město Ledeč nad Sázavou.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy