Na Žďársku pátrají po šestnáctileté dívce

Šestnáctiletou dívku, která odešla v sobotu 17. září ve večerních hodinách z místa svého trvalého bydliště, hledají policisté na Žďársku. V minulosti už byla pohřešovaná a pravděpodobně se pohybuje se svým o deset let starším přítelem.

uniweb weby

Šestnáctiletou dívku z Radostína nad Oslavou viděli příbuzní v sobotu 17. září ve večerních hodinách v místě jejího trvalého bydliště. Z domu potom odešla zřejmě za svým o deset let starším přítelem, se kterým by se v současné době mohla pohybovat. Rodině o sobě doposud nepodala žádnou zprávu. Blízcí příbuzní se nejprve dívku snažili nalézt sami, ale když vyčerpali všechny možnosti, obrátili se na policii.
Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 165 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a dlouhé plavé vlasy. Naposledy na sobě měla bílo zelené legíny s květinovým vzorem, modrou mikinu s kapucí, vepředu nášivka se slonem a přes celé břicho výrazně oranžové barvy a triko s krátkým rukávem s bílo černým vzorem,“ popsal policejní mluvčí David Linhart.
Policisté po dívce ihned vyhlásili celostátní pátrání. Do současné doby bez kladného výsledku. Po pohřešované dívce policisté dále pátrají
 „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná dívka mohla v současné době nacházet, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodal David Linhart.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.09.2016 13:17




0 +
 

Hlavní zprávy