Naházej to do koše i v roce 2017 a podpoř dobrou věc!

TJ Jiskra Havlíčkův Brod ve spolupráci s Potravinovou bankou Vysočina, s podporou České unie sportu a projektu Sportuj s námi, připravuje další ročník benefiční akce Naházej to do koše.

uniweb weby

Jedná se o basketbalové zápasy (3 na 3 i 1 na 1), kde si hráči potažmo družstva zajistí účast ve hře tím, že s sebou přinesou potraviny, které si následně převezmou pracovníci Potravinové banky Vysočina a postarají se o to, aby doputovali k lidem, kteří je potřebují.

Basketbal pro dobrou věc se hraje 3. června* od 9.00 po celé dopoledne na hřišti havlíčkobrodské Základní školy Wolkerova. Registrace týmů a další info na FB Naházej to do koše 2017 a ntdk2017@seznam.cz.

Akce se zúčastní hráč Kooperativa liga BK Jip Pardubice a reprezentant ČR, Davidem Škranc, který se ujme závěrečného slavnostního ceremoniálu a předá ceny vítězům.

*V rámci akce Naházej to do koše 2017 představí Potravinová banka Vysočina svůj projekt – Aukce potravinové banky Vysočina – www.aukcepbv.wz.cz , jehož vyvrcholení je plánováno v prosinci 2017!

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy