Neznámý muž rozbil v Jihlavě okno trolejbusu, hledají ho policisté

Jihlavští policisté se obracejí na obyvatele krajského města s žádostí o spolupráci zjišťování pachatele, který ve středu 28. září kolem půl třetí v noci poškodil trolejbus městské hromadné dopravy.

uniweb weby

„Při jízdě trolejbusem poškodil jeden z cestujících mezi zastávkami Masarykovo náměstí a Brtnická okno s reklamním polepem. Skleněnou výplň úderem ruky rozbil, při zastavení vytlačil zadní dveře a utekl. Poté byla na místo přivolána policejní hlídka. Policisté po podezřelém v lokalitě pátrali, provedli šetření, místo činu ohledali a zadokumentovali. Poškozením trolejbusu vznikla předběžně vyčíslená škoda patnáct tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že muže, který je ze spáchání trestného činu podezřelý, zachytily kamery v prostoru Masarykova náměstí, kde se pohyboval ve směru k obchodnímu domu Prior, v jeho blízkosti šla žena.
Podezřelým je muž, který měl na sobě oblečenou bundu červené barvy a tmavé kalhoty. Na zádech měl batoh a na hlavě nasazenou kšiltovku.  
„Žádáme svědky, kteří muže na kamerových záznamech znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 30.10.2016 16:10




0 +
 

Hlavní zprávy