Nominujte sportovce Jihlavska za rok 2016

Zájemci mohou až do soboty 25. února nominovat sportovce nebo sportovní kolektivy z Jihlavska. Do ankety mohou být nominováni sportovci, kteří během roku 2016 dosáhli významných sportovních výsledků a jsou registrování ve sportovním klubu na Jihlavsku, bez ohledu na druh sportovního odvětví.

uniweb weby

 „Jedná se o sportovce či sportovní kolektivy, které v roce 2016 dosáhli výrazných úspěchů v rámci reprezentace našeho okresu v ČR či v zahraničí. Podmínkou pro nominaci je věk sportovce/sportovců – sportovci nesmí v roce 2016 dosáhnout věku 16 a více let. Do kategorie kolektiv mohou být nominováni sportovci v týmech, které mají tři a více členů,“ vysvětluje za pořadatele Vilibald Prokop z Domu dětí a mládeže v Jihlavě. 
Nejúspěšnější sportovci, společně s trenéry a rodiči, budou pozváni na slavnostní vyhlášení sportovců Jihlavska, které proběhne v dubnu v DKO Jihlava. „Vyhodnocení sportovce roku do 15 let na Jihlavsku má už dlouholetou tradici, je mediálně sledováno a přispívá k propagaci mládežnického sportu. Přihlášku na nominaci si můžete stáhnout i na www.ddmjihlava.cz,“ dodává Vilibald Prokop. Zájemci mohou využít k nominaci formulář a zaslat ho na adresu DDM Jihlava – Vilibald Prokop, prokop@ddmjihlava.cz; 730 855 755 do 25. února

Ke každé nominaci je nutno přiložit detailní digitální foto a krátké video sportovce nebo kolektivu - nejlépe na CD/flash/mail/odkaz na úschovnu na webových stránkách (nikoliv odkaz na youtube apod.).


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.02.2017 15:15




0 +
 

Hlavní zprávy