Nová pobočka dodavatele energií ve Velkém Meziříčí

Armex Energy, přední dodavatel elektřiny a zemního plynu, otevřel ve čtvrtek 19. ledna ve Velkém Meziříčí novou pobočku. Jde o už 27. pobočku v zemi a zároveň první na Vysočině. První letos nově otevřená pobočka Armex Energy bude sloužit jako kontaktní místo pro zájemce o změnu dodavatele.

uniweb weby

V letošním roce plánuje dodavatel energií otevřít dalších přibližně pět poboček. Klienti si tu budou moci vyřídit své záležitosti ohledně dodávek energií nebo získat tipy na jejich úsporu. 
„Nechceme klientům narušovat soukromí prostřednictvím podomních obchodníků. Sázíme na solidnost, a proto jdeme cestou kamenných poboček. Vedle změny dodavatele lidé na pobočce získají také tipy na možné úspory energií, ale také si zde mohou koupit kvalitní úsporné LED žárovky,“ vysvětluje základní strategii firmy Jan Vávrovec, obchodní ředitel Armex Energy. Vloni společnost otevřela nové pobočky například v Přerově, Olomouci nebo ve Svitavách. Budovat nové pobočky plánuje i letos. 
V pobočce ve Velkém Meziříčí stejně jako v 26 dosavadních zastoupeních Armex Energy budou zákazníkům k dispozici speciálně vyškolení pracovníci. „Jejich úkolem je poskytnou klientům poprodejní servis nebo poradit ohledně úspory energií. A nejde jen o obecné rady. Naši pracovníci jsou schopni dát doporučení, které vychází ze situace v konkrétní domácnosti nebo firmě. Zároveň pomáhají zájemcům o změnu dodavatele energií,“ dodal Jan Vávrovec. Otevřením pobočky byla ve Velkém Meziříčí vytvořena dvě nová pracovní místa. 
Firma v současné době provozuje 27 kamenných poboček, vedle Vysočiny, střední a jižní Moravy také ve východních, severních a středních Čechách. Armex Energy dodává elektřinu a zemní plyn především domácnostem, ale i firmám a dalším organizacím. Letos plánuje rozšířit tento počet o čtyři až pět tisíc nových zákazníků. Tržby společnosti se pohybují na úrovni 1,3 miliardy korun ročně. 




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy