Nuclears vyřadili Kotlářku z Českého baseballového poháru

Baseballistům Třebíče se o víkendu podařilo vyřadit loňského finalistu nejvyšší soutěže z Českého baseballového poháru, když Na Hvězdě porazili Kotlářku Praha 3:1. Pražanům tak zároveň oplatili dvě porážky z předchozích utkání extraligy.

uniweb weby

V Praze na Markétě totiž Nuclears podlehli svému soupeři 0:4 a 3:11. V prvním vyrovnaném duelu nedovolil třebíčským hráčům žádný doběh skvělý nadhazovač Jan Novák a Kotlářka otevřela skóre až ve třetí směně homerunem Ivana Aubrechta. Stejným způsobem zahájila odvetný zápas Třebíč, když hned v první směně poslal svůj odpal za plot Wesley Judish. Kotlářka ale dokázala odpovědět a ve stejné směně se dostala do vedení, které hlavně díky odpalům Daniela Vavruši a Jakuba Sládka navýšila na 1:6. V dalším průběhu utkání se podařilo oběma týmům přidat další body, ale Třebíč se už na svého soupeře dotáhnout nedokázala a prohrála 3:11.

Ve čtvrtfinále Českého baseballového poháru se za Nuclears postavil na nadhazovací kopec Devon Barker a celých šest směn neumožnil soupeři žádný doběh. Třebíč se ujala vedení ve čtvrtém inningu, když Wesley Judish poslal svým odpalem pro první bod Jiřího Novotného. V dohrávce šesté směny pak Taylor McKnigh stáhl další dva doběhy a Třebíč si upevnila vedení na 3:0. Kotlářka dokázala odpovědět už jen jedním bodem Petra Moravce.

Po výhře 3:1 postupují baseballisté Nuclears do semifinále Českého baseballového poháru, kde si už dříve zajistili účast Draci Brno a Eagles Praha. O čtvrtém semifinalistovi se rozhodne mezi Arrows Ostrava a Hrochy Brno.

V extralize teď čekají hráče z Vysočiny Skokani Olomouc, kteří dokázali v posledním kole soutěže porazit dvacetinásobné mistry Draky Brno. Přijďte podpořit baseballisty Nuclears. V sobotu 27. května nastoupí proti Olomouci na třebíčské Hvězdě hned dvakrát. První zápas začíná ve 13.00 a odveta bude na programu od 16.00.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 22.05.2017 09:03




0 +
 

Hlavní zprávy