Opravy Humpolecké ulice v Brodě se dostávají do třetí etapy

Dělníci dodavatelské firmy začnou už v úterý 25. července v 6.00 pracovat na třetí etapě opravy Humpolecké ulice v Havlíčkově Brodě. Uvádí to Ředitelství silnic a dálnic ČR s tím, že v poslední etapě budou řidiči využívat objízdnou trasu ulicemi Na Písku, Sázavská a Na Bojišti. Omezení má trvat do 3. září.

uniweb weby

 Třetí opravovaný úsek od křižovatky Humpolecká – Na Bojišti po křižovatku Humpolecká – Na Písku je dlouhý 211 metrů. Doprava ve směru od Humpolce povede jednosměrně po volné části komunikace. Ve směru na Humpolec bude doprava vozidel do 3,5 tuny vedena jednosměrně komunikacemi Na Písku, Sázavská a Na Bojišti, které budou zjednosměrněny a bude v nich zakázáno zastavit. Do ulice Na Písku bude také přesunuta zastávka veřejné autobusové dopravy.

Vozidla do 12 tun pojedou přes Masarykovu ulici směr Jihlava, přes Svatý Kříž, Lípu a Šmolovy na silnici I/34 a opačně a pro vozidla nad 12 tun stále platí objízdná trasa od křižovatky I/38 x I/34 (Masarykova – Humpolecká) směr Jihlava, dálnice D1 EXIT 112 Jihlava, EXIT 90 Humpolec a přes Humpolec směr zpět na Havlíčkův Brod.

Omezení v průběhu 3. etapy prací na Humpolecké ulici se nedotkne chodců, ti budou mít k domům stále volný přístup.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy