Pacov nabídne víkend plný hudby a historie

V pátek 16. a v sobotu 17. června se v Pacově uskuteční v Pacově tři velké akce: Open Air Festival, Veterán rallye historických motocyklů Pacovský okruh a Den mikroregionu.

uniweb weby

V pátek 16. června proběhne v zámecké zahradě přehlídka orchestrů základních uměleckých škol Open Air Festival. Poslechnout si můžete orchestry ZUŠ Pelhřimov, ZUŠ Pacov, ZUŠ Strakonice, ZUŠ Kamenice nad Lipou a ZUŠ Jedovnice. Program je koncipován do tří bloků, první začíná v 10.00, druhý v 18.00. Od 21.00 vystoupí zpěvačka Dasha & Pajky Pajk. Vstup na festival je volný, občerstvení na místě zajišťuje SDH Pacov.

Od sobotní osmé hodiny ranní začíná výstavou historických motocyklů na horním nádvoří pacovského zámku XVI. ročník Veterán rallye historických motocyklů Pacovský okruh. Celodenní program pro milovníky historických strojů se bude odehrávat na horním nádvoří. Odpoledne závodníci absolvují Okružní jízdu Pacovem a ve 14.00 vyrazí první závodník na trasu Pacovského okruhu.

Jedenáctý ročník Dne mikroregionu bude zahájen starostou města Lukášem Vlčkem úderem 15.00 v zámecké zahradě. Připraven je program jak na pódiu, tak i v celém zámeckém areálu. Těšit se mohou návštěvníci na Mistříňanku, Trnávku, mažoretky Leontýnky, Babettky a Rozettky, dětský pěvecký sbor Sluníčko, pěvecký sbor Slavík, historický průvod k povýšení Pacova na město panské, vystoupení klubu vojenské historie, prezentaci práce hasičů a policie, Yo Yo Band, Queenie – world Queen tribute band a další. Celý program bude opět zakončen ohňostrojem. Vstupné je zdarma.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
16.06.2017 11:45




0 +
 

Hlavní zprávy