Podpořte Rákosníčkovo hřiště v Havlíčkově Brodě

Havlíčkův Brod, Humpolec, Jihlava a Pelhřimov se ucházejí na Vysočině o vznikl Rákosníčkova hřiště. Projekt vznikl v roce 2012 a je zaměřen na rozvoj volnočasových aktivit dětí ve městech České republiky. Projekt počítá v tomto roce s postavením jedenácti nových hřišť v českých a moravských městech. Od roku 2012 do roku 2017 jich bylo postaveno po celém Česku celkem 79.

uniweb weby

O tom, ve kterých městech v blízkosti obchodních center budou Rákosníčkova hřiště dělat dětem radost, může na základě hlasování rozhodnout široká veřejnost. Pohádková hřiště budou postavena v blízkosti prodejen, které získají v hlasování největší podporu.

Dětské hřiště se symbolem pohádkového Rákosníčka nabízí dětem k atraktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, kolotoč a různé druhy houpaček. Klidovou zónu doplňuje domeček a oplocené hřiště, které poskytuje dostatek laviček a zpevněnou plochu pro kočárky. Herní plocha je určená zejména dětem předškolního věku.

Hlasování začalo 1. února a Havlíčkův Brod zatím vede se velkou převahou nad Pelhřimovem, hlasovat mohou zájemci do 28. února.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy