Policisté hledají chodce, který se účastnil nehody na Třebíčsku

V neděli 18. června po třetí hodině ráno došlo na Třebíčsku ke srážce chodce a osobního auta, řidič vozu Peugeot Partner oznámil, že měl účast na dopravní nehodě, chodec ale z místa odešel.

uniweb weby

„Při jízdě z Třebelovic na Jemnici došlo kousek za železničním přejezdem u obchodu ke střetu auta s chodcem. Chodec vstoupil do vozovky ve směru ze silničního příkopu a došlo ke střetu se zrcátkem vozidla. Řidič auta zastavil, šel ihned zjišťovat stav chodce a dopravní nehodu řešit, chodec ale mezitím z místa odešel. Sedmačtyřicetiletý řidič prohlédl i okolí dopravní nehody, chodce ale nenalezl, přivolal policisty a na místě vyčkal do jejich příjezdu. 

Vzhledem k tomu, že chodec mohl při střetu s vozidlem utrpět zranění a mohl by tak potřebovat lékařskou pomoc, začali po něm policisté v lokalitě okamžitě pátrat. Do hledání se zapojil i policejní psovod. Policisté se zaměřili na obec i její široké okolí. Při pátrání spolupracují i s místní samosprávou obce. V současné době zorganizovali policisté pátrací akci, do které se zapojil větší počet policistů i hasičů, a chodce intenzivně hledají,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová. 

Podle informací policistů by měl být chodec muž spíše mladšího věku a vyšší postavy, oblečen měl zřejmě bundu. „Žádáme chodce, který se stal účastníkem této dopravní nehody, aby se přihlásil policistům na tísňové lince 158. Policisté by rovněž uvítali informace od osob, kterým se například po třetí hodině ráno vrátil jejich příbuzný do místa bydliště a byl zraněný nebo se svěřil s tím, že se střetl s vozidlem. Přihlásit se rovněž mohou případní svědci dopravní nehody, kteří si mohli všimnout směru, kterým chodec z místa střetu s vozidlem modré barvy odešel,“ dodala Jana Kroutilová.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 18.06.2017 15:42




0 +
 

Hlavní zprávy