Policisté v Jihlavě žádají veřejnost o spolupráci

Policisté v Jihlavě objasňují případ napadení mezi dvěma muži, ke kterému došlo první březnový týden v Havlíčkově ulici v Jihlavě. V zájmu zjištění přesného průběhu a důležitých okolností případu, by policisté uvítali, kdyby se přihlásili svědci napadení.

uniweb weby

„Ve středu 8. března přijali policisté po půl třetí odpoledne oznámení od muže, který uvedl, že byl u zastávky městské hromadné dopravy v blízkosti obchodního domu Billa napaden. Během krátké doby následovalo ke stejné události další oznámení, a to ze strany druhého účastníka incidentu. Na místo vyjela ihned po přijetí oznámení policejní hlídka. Po jejím příjezdu už k protiprávnímu jednání nedocházelo. Jeden z mužů měl zranění a vyhledal lékařské ošetření. Policisté zjistili totožnost obou mužů a provedli v lokalitě šetření. Místo napadení ohledali, zadokumentovali a začali shromažďovat a vyhodnocovat všechny získané informace. Dále policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou přečinů, a to pokusu ublížení na zdraví a výtržnictví, případ v současné době prověřují,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová. 

Účastníci sporu jsou podle informací policistů muži ve věku kolem padesáti let a v Havlíčkově ulici oba doprovázela žena. Jeden z mužů nosí brýle, druhý měl na hlavě pletenou čepici modré barvy.

„Z dosavadního šetření vyplynulo, že v době, kdy k napadení došlo, byli na autobusové zastávce a v jejím okolí další lidé, kteří mohli průběh incident vidět. Do probíhajícího sporu obou mužů zasáhl další neznámý muž a snažil se konflikt ukončit. V zájmu prověřování je pro policisty velmi důležité, aby se na tísňovou linku přihlásil zejména muž, který se do probíhajícího sporu vložil. Uvítali by také svědectví dalších osob, které po půl třetí odpoledne u zastávky na ulici Havlíčkova byly, všimly si konfliktu mezi dvěma muži a mohly by tak poskytnout informace k průběhu napadení a okolnostem, které mu předcházely. Žádáme muže, který do fyzického napadení zasáhl a svědky, aby se přihlásili na tísňovou linku 158,“ dodala Jana Kroutilová.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 14.03.2017 13:47




0 +
 

Hlavní zprávy