Policisté na Třebíčsku hledají svědky nehody, mohou pomoct při pátrání

Policisté z dopravního inspektorátu Třebíč vyzývají veřejnost k spolupráci při pátrání po neznámém řidiči vozu Citroen C3 modré barvy, který se ve čtvrtek 23. února ráno účastnil havárie na Třebíčsku a od nehody ujel.

uniweb weby

„K nehodě došlo ráno kolem půl sedmé na silnici I/23 v katastru Vladislavi. Řidič osobního vozu Citroen C3 modré barvy, který projížděl ve směru jízdy od Náměště nad Oslavou směrem k Vladislavi, nechoval dostatečně ohleduplně a na přímém úseku silnice začal předjíždět dodávkový vůz Fiat Ducato bílé barvy. Při zařazování se před předjížděné auto dosud nezjištěný řidič osobného vozu Citroen C3 modré barvy poškodil přední dveře předjížděného vozu. Poté z místa nehody odjel směrem na Vladislavi, aniž by se přesvědčil, co se při dopravní nehodě stalo. Na dodávkovém vozidle vznikla hmotná škoda ve výši 30 000 korun,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Policisté z dopravního inspektorátu Třebíč se proto obracejí na případné svědky, nehody, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí ke zjištění řidiče, aby případné informace sdělili na linku tísňového volání 158, případně na Dopravní inspektorát Třebíč, telefonní číslo: 974 277 251.  

Aktualizace 24. února, 17.45

„Na základě zveřejněných výzev se dnes řidič vozidla Citroen C3 modré barvy, po kterém jsme vaším prostřednictvím pátrali, sám přišel přihlásit,“ doplnila Dana Čírtková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy