Policisté v Jihlavě řeší dubnovou krádež, žádají o pomoc

Jihlavští policisté žádají svědky, kteří by mohli pomoct v pátrání po pachateli krádeže, ke které došlo v jihlavském obchodním centru. Policisté by potřebovali znát totožnost muže, který by mohl poskytnout informace důležité pro prověřování případu.

uniweb weby

„Ke krádeži došlo v prodejně obchodního centra v Hradební ulici v Jihlavě v neděli 23. dubna. Pachatel před třetí hodinou odpoledne odcizil vystavený notebook značky Lenovo IdeaPad Z50-75 FX-7500, W10 – bílý v hodnotě téměř třináct tisíc korun. 

Policisté by v zájmu probíhajícího prověřování potřebovali znát totožnost muže, který se v prodejně v době krádeže pohyboval. Muž by mohl policistům poskytnout důležité informace směřující k objasnění případu. Na sobě měl oblečenou modrou bundu do pasu s bílým pásem vedoucím přes horní část celého rukávu až na rameno, pod kterou měl světle fialovou mikinu s kapucí. Dále měl muž oblečené modré rifle a obuté tmavé sportovní boty s podrážkou výrazně žlutozelené reflexní barvy. Na hlavě měl nasazenou modrou baseballovou čepici a v ruce držel dvě tašky, jedna z nich měla na straně potisk. 

Žádáme muže, který je zachycen na fotografiích, nebo občany, kteří ho poznají, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace, které by vedly k vypátrání odcizeného notebooku nebo k objasnění krádeže,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 19.06.2017 10:23




0 +
 

Hlavní zprávy