Policisté v Jihlavě žádají veřejnost o pomoc

Jihlavští policisté prověřují případ odcizení kabelky, kterou si její majitelka zapomněla na toaletách obchodního domu v Jihlavě. Nálezce si kabelku nechal a je tak podezřelý ze spáchání dvou trestných činů. Potřebovali zjistit totožnost ženy, která se v prostoru, kde kabelku její majitelka zapomněla, pohybovala a mohla by tak policistům poskytnout důležité informace.

uniweb weby

„Ke spáchání činu došlo ve středu 27. prosince v obchodním domě v Brněnské ulici. Po desáté hodině dopoledne byla v prostoru toalet žena, která si při odchodu zapomněla v kabince svoji kabelku. Z obchodu vyšla ven, následně si svoji chybu uvědomila a na místo se vrátila, kabelka zde ale už nebyla. Žena v ní měla kromě peněženky s penězi uložený ještě mobilní telefon, klíče, doklady, platební kartu a další věci. Vznikla jí celková škoda přibližně osm tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Z kamerových záznamů vyplynulo, že se v prostoru u toalet, v době kdy zde kabelku její majitelka zapomněla, pohybovala také žena, která by mohla policistům poskytnout informace důležité pro další prověřování, policisté by tak potřebovali zjistit její totožnost. 

„Žádáme ženu zachycenou na kamerových záznamech nebo občany, kteří ji znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
16.02.2018 10:46
Video




0 +
 

Hlavní zprávy