Policisté z Polné žádají veřejnost o pomoc

Polenští policisté se obracejí na obyvatele Dobronína s žádostí o spolupráci při prověřování případu krádeže, ke které došlo v červenci v Dobroníně. Pachatel odcizil ze zaparkovaného vozidla finanční hotovost.

uniweb weby

„Ke spáchání trestného činu došlo v úterý 12. července v Okružní ulici. Přibližně patnáct minut po jedenácté hodině dopoledne přijel před prodejnu COOP řidič vozu Iveco Daily a od uzamčeného automobilu se přibližně na čtvrt hodiny vzdálil. Když se následně vrátil, zjistil, že došlo k vloupání do vozu a krádeži peněz. Na místo byla přivolána policejní hlídka, která zjistila, že pachatel se do kabiny automobilu Iveco Daily vloupal dveřmi u spolujezdce. Z vozu odcizil finanční hotovost patnáct tisíc korun, která byla uložena v peněžence. Policisté získali popis a následně i fotografie muže, který se v blízkosti automobilu Iveco Daily v době krádeže pohyboval. V zájmu prověřování případu by policisté potřebovali jeho totožnost zjistit,“ popsala Jana Kroutilová a doplnila popis muže.

„Je střední postavy a má hnědé nakrátko ostříhané vlasy. Oblečené měl žluté tričko s norskou vlajkou na hrudníku a modré rifle, na nohou měl obutou černo bílou sportovní obuv. Dále má muž tetování na levé paži. U sebe měl příruční tašku tmavé barvy, kterou měl zavěšenou přes rameno. Cestoval v osobním voze Golf Variant, šedé metalízy s litými koly černé barvy, ve kterém se nacházely další osoby. Golf měl registrační značku Slovenské republiky,“ dodala tisková mluvčí.

Policisté žádají muže, který je zachycen na fotografiích, a rovněž ty, kteří ho znají, nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. „Přihlásit se mohou také případní svědci, kteří v době krádeže v blízkosti prodejny byli a vloupání do vozu si všimli. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k objasnění případu,“ uzavřela Jana Kroutilová.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 08.08.2016 13:12




0 +
 

Hlavní zprávy