Policisté žádají veřejnost v Jihlavě o pomoc

Jihlavští policisté vyšetřují událost, k níž došlo ve čtvrtek 9. března na Masarykově náměstí, žádají v této souvislosti se obyvatele Jihlavy o spolupráci při prověřování poškození výlohy. Majiteli vznikla škoda přibližně osm tisíc korun.

uniweb weby

„Pachatel po jedenácté hodině večer poškodil skleněnou výplň o rozměrech 140 x 220 cm na budově Prioru. Následně přijali policisté trestní oznámení a na místo vyjela okamžitě policejní hlídka. Policisté ihned v lokalitě náměstí a jeho širokého okolí provedli šetření za účelem zjištění podezřelých osob, bez kladného výsledku, místo ohledali a zadokumentovali. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a případ dále prověřují,“ uvedla policejní mluvčí jana Kroutilová.

V zájmu probíhajícího prověřování by policisté potřebovali znát totožnost dvou mužů, kteří se na Masarykově náměstí v době poškození výlohy pohybovali. Oba by mohli poskytnout důležité informace směřující k objasnění případu.

„Žádáme oba muže, kteří jsou na kamerových záznamech zachyceni, nebo občany, kteří je znají, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Důležité by pro policisty byly také informace od osob, které poškození skleněné výplně na budově viděly, nebo jakékoli další informace směřující k objasnění případu,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.03.2017 08:52
Video




0 +
 

Hlavní zprávy