Poslední klapka ukončila natáčení ve Světlé nad Sázavou

Všechno to začalo jako jeden velký sen malého filmového štábu ve Světlé nad Sázavou. Vedoucí filmové skupiny, která si říká Majky a spol, Michal Hájek měl už od roku 2015 v hlavě tento velký projekt. A konečně letos se mu podařilo dát vše dohromady a snad z toho vznikne i povedený amatérský film Když kluk miluje.

uniweb weby

Ve Světlé nad Sázavou je už tahle parta mladých filmařů dobře známa, protože mezi jejich práci nepatří jenom filmování, ale pomáhají i při různých dětských programech, nebo dokonce vytvářejí animační programy v domově důchodců. Tentokrát se ale Michal Hájek pustil do něčeho opravu velkého. Natočení filmu Když kluk miluje. Nebylo to ale tak jednoduché. Před první klapkou, která klapla 25. března, musel štáb vybrat herecké obsazení pro všechny hlavní i vedlejší role. Následovala tak série castingů na každou z hlavních postav. Určitě to nebyl lehký úkol, ale herce a herečky se podařilo vybrat na výbornou. Mezi hlavní hvězdy, které bude možné ve filmu vidět patří například Oliver Oswald a Milan Šebo

Protože celé natáčení proběhlo ve Světlé nad Sázavou a blízkém okolí, tak budou moct místní divácí zahlédnout pro ně jistě známé lokace, které díky filmu dostanou trochu jiný rozměr. Natáčelo se venku, na lomech, ale i přímo v kuchyni u jedné známé rodiny, která poskytla prostor pro natáčení a zázemí pro štáb. Během natáčení došlo i k několika vypjatým situacím, ale vždy se vše dobře vyřešilo a dnes  po devíti natáčecích dnech, kdy některé začínaly brzy ráno, a jiné zase brzy ráno končily, je všechen natočený materiál připraven k tomu poslednímu krůčku. Tedy k tomu nejdůležitějšímu. Teď už vše závisí na umění střihače a podle toho bude také výsledný film vypadat. Diváci se tak mohou těšit na příběh plný lásky, dojetí, hádek a hlavně příběhu o životě mladých lidí. Víc už vám ale nemůžeme prozradit, protože všechno uvidíte v kině. Určitě si nenechte ujít premiéru, bude o co stát.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy