Povedený víkend brodských stolních tenistů

Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod za sebou mají náročný víkend. Ve své domácí aréně hostili zápasy Krajského přeboru mužů i dva třetiligové duely.

uniweb weby

V sobotu stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod B zvítězili v utkání KP III. třídy nad cekem SKST Třešť C 10:5. O body se podělili Tomáš KOUDELKA 3,5 b., Filip HEJKAL 2,5 b., Jakub HITZGER 2 b., Erik TOPIČ a střídající Pavel HITZGER po 1 bodu. Úspěšnou premiéru v krajské soutěži odehrál jedenáctiletý Jakub HITZGER, který vyhrál dvě svá utkání. 

Také A mužstvo HB Ostrov Havlíčkův Brod se dvěma mládežníky v sestavě zvládlo domácí premiéru v letošní sezóny a ve třetiligové utkání s TJ Sokol Lanžhot vyhrálo 10:6. Body vítězů zaznamenal Šimon JADRNÝ 3,5 b., Martin JONÁŠ 3 b., Daniel BÁRTA 2 b., Filip KAREL 1 b. a František KANTA (hrál pouze čtyřhru) 0,5 b.

Na závěr sobotního programu v Aréně HB Ostrov Havlíčkův Brod zvítězilo B družstvo domácích v utkání KP III. třídy nad TJ Spartak Pelhřimov B 10:6. Premiéru v krajské soutěži zažil v havlíčkobrodském dresu teprve devítiletý Matyáš JINEK. Čtyři body vítězů vybojoval Pavel HITZGER, tři body přidal Erik TOPIČ, dva Tomáš KOUDELKA a jeden Jakub HITZGER. Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod se mohou po třech kolech KP III. třídy pyšnit plným bodovým ziskem! 

Ping-pongový víkend v brodské aréně pokračoval neděli  utkáním III. ligy - skupiny D. Domácí HB Ostrov A v něm zdolal celek TJ Chropyně 10:3. Přitom hrající trenér František Kanta dal příležitost mladým, jeho družstvo do dvouher nastoupilo s věkovým průměrem 16 let! Body HB Ostrov vybojoval Daniel BÁRTA 3,5; Šimon JADRNÝ 3,5; Aleš NOVÁK 1; Filip KAREL 1, Martin JONÁŠ a František KANTA oba 0,5 bodu (hráli pouze čtyřhru). 

Úspěšný víkend stolních tenistů HB Ostrov Havlíčkův Brod korunoval Lukáš SVOBODA, který vyhrál krajský bodovací turnaj starších žáků. Další z havlíčkobrodských hráčů Prokop Kamarád skončil na 7. místě. Jakub Růžička, Adam a Marek Hitzgerovi si vedli zdatně v útěše. Ve čtyřhrách vybojovali Lukáš Svoboda a Marek Hitzger, stejně jako Adam Hitzger a Prokop Kamarád třetí místo.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy