Předvánoční atmosféra v havlíčkobrodském AZ Centru

V pátek 16. prosince se ve skoro zaplněném divadelním sále AZ Centra v Havlíčkově Brodě konal Charitativní koncert, jehož výtěžek byl věnován na činnost Senior Pointu v Havlíčkově Brodě. Pořadatelkami akce byly Kateřina Macková a Tereza Švecová, studentky III. ročníku, oboru sociální práce na Soukromé vyšší odborné školy sociální, o. p. s. Jihlava.

uniweb weby

V rámci programu Charitativního koncertu byla představena činnost Senior Pointu v Havlíčkově Brodě a hlavní část byla věnována vystoupení pěveckého sboru při Střední zdravotní škole a vyšší odborné zdravotní škole v Havlíčkově Brodě. Po koncertu měli hosté akce možnost zakoupit si občerstvení a teplé nápoje. Výtěžek šel rovněž na provoz brodského Senior Pointu.

„Podařilo se vybrat téměř 3000 Kč. Výtěžek z koncertu byl věnován na podporu činnosti Senior Pointu v Havlíčkově Brodě,“ uvedla Tereza Švecová, spoluautorka projektu. „Lidé odcházeli spokojení a nabití energií zkoncertu, většina si po hlavní části programu zakoupila vánoční cukroví, nebo štrůdl, perníček, případně svařák, a podpořili tak myšlenku akce,“ dodala Kateřina Macková.

 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy