Projekt Kniha v dětských očích odstartoval

V závěru minulého týdne zahájili v Božejově projekt Kniha v dětských očích, jehož autorkou je studentka třetího ročníku, oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o. p. s., Jihlava Martina Žižková.

uniweb weby

První klíčová aktivita projektu se jmenovala Seznamte se, seznamte se a máme rádi zvířata. Aktivita byla připravena pro děti z 1. - 5. tříd Základní školy v Božejově. Při aktivitě se autorka věnovala seznámení dětí s průběhem a obsahem projektu. „Poté jsem do programu zařadila výrobu papírových zvířat z předešlého čtení bajek a následná dramatizace dětí s pomocí vyrobených zvířat,“ uvedla Martina Žižková. „Během setkání byla také do družiny umístěna nástěnka Čtenářník, kde si děti až do konce projektu budou zapisovat, kolik přečetly stránek v knize“, dodala autorka projektu.
Projekt, který Martina Žižková zpracovává v rámci závěrečné absolventské práce, je zaměřen na podporu četby u dětí a seznámení dětí s našimi i zahraničními autory dětských knih. 
Následující klíčová aktivita projektu, s názvem Hraješ, hraje, hrajeme, se uskuteční v pátek 11. listopadu. Program akce bude zaměřen na výrobu kulis a první nácvik divadelního představení bajek. Autorka projektu uskuteční s dětmi dalších pět setkání. Poslední klíčovou aktivitou projektu bude divadelní představení.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 08.11.2016 07:49




0 +
 

Hlavní zprávy