Raiffeisenbank otevřela pobočku v Havlíčkově Brodě

Nová havlíčkobrodská pobočka Raiffeisenbank nabízí komplexní služby a produkty včetně poradenství, a to jak klientům z řad fyzických osob, tak i podnikatelům a firmám. Klientům je k dispozici také vkladový bankomat s nonstop provozem či pokladna se směnárnou. Pobočka byla otevřena 1. února na Havlíčkově náměstí 175.

uniweb weby

Slavnostního otevření pobočky se zúčastnil starosta Havlíčkova Brodu Jan Tecl, kterému u příležitosti slavnostního zahájení provozu předali zástupci banky šek na třicet tisíc korun na rozvoj města.

 „Strategií naší banky je být klientům co nejblíže. V loňském roce jsme proto otevřeli hned několik nových poboček, především v bývalých okresních městech,“ říká ředitel distribuční sítě Raiffeisenbank Martin Procházka a dodává: „Nyní pokračujeme v Havlíčkově Brodě, kde jsme již delší dobu registrovali silnou poptávku po kvalitních finančních službách, které jsme samozřejmě velmi rádi vyhověli.“ 

„Klientům rádi pomůžeme s běžnou agendou, ale i se složitějším financováním jejich potřeb. Mimo jiné budeme nabízet například i hypoteční produkty,“ doplňuje Alesja Anisimová, ředitelka nové pobočky Raiffeisenbank v Havlíčkově Brodě.

Pobočku Raiffeisenbank naleznou klienti přímo v centru města na Havlíčkově náměstí č. 175. Jedná se o první obslužné místo Raiffeisenbank v Havlíčkově Brodě. V současné době má banka v České republice více než 130 poboček a klientských center a jejich počet plánuje i nadále zvyšovat.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 05.02.2018 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy