Reflexy a Rockle odehrají společný koncert

Ve středu 27. září vystoupí v Kulturním domě v Uhřínově kapela Reflexy v rámci podzimní tour a zazní jak starší skladby jako Ty jsi divoká, Daruj mi křídla, Neříkej, či Sluneční, ale i stále oblíbenější písničky z nejnovějšího alba Proud mezi námi.

uniweb weby

Stejnojmenný pilotní singl z jedenáctého CD pop-rockové čtyřky má více než 800 tisíc zhlédnutí na youtube, hraje jej mnoho českých a moravských rádií a je úspěšný i v žebříčcích, například i v české dvanáctce Českého rozhlasu.

„Po vydařeném letním putování po českých a moravských letních pódiích, v rámci jehož Reflexy songy oblíbené napříč generacemi odehráli i například na festivalech v Jemnici, Potštátě, Moravském Krumlově, Července, kde podpořili onkologické centrum Olomouc, v Lačnově, Hodoníně či na Litovelském Otvíráku, si tuto populární čtverku jejich fanoušci mohou užít opět i na Vysočině, v kulturního domu, který opět i nyní Reflexy zaplní do posledního místa. Hosty na této akci jsou předkapela Rockle a protože jde o akci, která bude i oživením školního roku, tak pro omladinu je připravena i diskotéka,“ popisuje manažerka kapely Gabriela Pokorná.

Brány Kulturního domu v Uhřínově se poslední zářijovou středu otevřou už v 20.00 a pořadatelé slibují i celou řadu dalších vychytávek nejen na barech. Pro svoz se doporučuje využít standardní hromadnou dopravu.

Na podzim Reflexy zahrají například také 27. října v Okříškách a ve čtvrtek 16. listopadu v Pavlově u Žďáru.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 19.09.2017 09:41




0 +
 

Hlavní zprávy