Reflexy znovu roztančí Novou Říši

V pátek 20. října v Nové Říši populární Reflexy v rámci podzimní kulturákové tour realizují další skvělou show a zazní jak songy starší, jako Ty jsi divoká, Daruj mi křídla, Neříkej, či Sluneční, ale i stále oblíbenější písničky z nejnovějšího alba Proud mezi námi.

uniweb weby

Stejnojmenný pilotní singl z tohoto jedenáctého CD této pop-rockové čtverky má více než 900 tis. shlédnutí, hraje jej mnoho českých a moravských rádií a je úspěšný i v žebříčcích, například i v české dvanáctce Českého rozhlasu se držel více než 12 týdnů, a tak postoupil do zlatého archívu.

Po vydařeném letním putování po českých a moravských letních pódiích, v rámci jehož Reflexy songy oblíbené napříč generacemi odehráli i například na festivalech v Jemnici, Potštátě, Moravském Krumlově, Července-kde podpořili onkologické centrum Olomouc, v Lačnově, Hodoníně, či na Litovelském otvíráku, si tuto oblíbenou čtverku jejich fanoušci mohou užít opět i v našem kraji, v KD, který tradičně opět Reflexy zaplní do posledního místa. Hosty na této akci jsou také oblíbená hudební skupina Rockle a protože jde o akci, která bude i oživením školního roku, tak pro omladinu je připravena i diskotéka.

Brány kulturního domu v Nové Říši se třetí říjnový pátek otevřou už v 20.00 a pořadatelé slibují i celou řadu dalších vychytávek nejen na barech. Pro svoz se doporučuje využít standardní hromadnou dopravu.

Reflexy na podzim zavítají v pátek 24. listopadu i do Budíškovic.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 16.10.2017 10:38




0 +
 

Hlavní zprávy