Registrujte se do závodů Běhej lesy 2018

Seriál běhů v přírodě Běhej lesy v roce 2018 po loňské premiéře opět zavítá na Vysočinu. Závod Běhej lesy Vysočina vystartuje 21. července 2018, ale registrace jsou spuštěny na webu behejlesy.cz. Závodníci, kteří se přihlásí včas, mají startovné za 400 Kč.

uniweb weby

Seriál závodů v přírodě Běhej lesy zamíří příští rok opět na Žďársko. Po loňské premiéře, kdy závod naplnil kapacitu tisíce závodníků ještě několik týdnů před startem, se organizátoři rozhodli zamířit na Vysočinu i v nadcházejícím ročníku. Závod Běhej lesy Vysočina se uskuteční 21. července 2018 a opět nabídne trasu v lesích poblíž Milov u Žďáru nad Sázavou. Závodníci se mohou už nyní registrovat na www.behejlesy.cz.

Běžci opět zavítají k monumentu jednoho z nejlepších českých horolezců Radka Jaroše, poběží kolem skal Dráteniček a Malinské skály a po hrázi Milovského rybníka. Závodníci si mohou vybrat ze dvou tras - na 12 kilometrů či delší na 21 kilometrů. Ti z delší trasy přeběhnou i nejvyšší vrchol Žďárských vrchů Devět skal. Stejně jako u dalších závodů Běhej lesy, i na Vysočině jsou součástí dětské závody, doprovodný program a kvalitní servis pro závodníky, jako je úschovna batohů a kol, občerstvovací stanice či hlídání dětí. Všichni závodníci se mohou těšit na pamětní dřevěnou medaili v cíli či diplom a osobní fotografie ke stažení zdarma.

Registrace na závody seriálu Běhej lesy jsou spuštěny na webu www.behejlesy.cz. Závodníci, kteří se přihlásí včas, mají startovné za 400 Kč. 

Termínovka seriálu Běhej lesy 2018:

• 14. 4. Běhej lesy Lednice, Jihomoravský kraj

• 5. 5. Běhej lesy Karlštejn, Středočeský kraj

• 2. 6. Běhej lesy Brdy, Plzeňský kraj

• 23. 6. Běhej lesy Slavkovský les, Karlovarský kraj

• 21. 7. Běhej lesy Vysočina, Kraj Vysočina

• 11. 8. Běhej lesy Bílá, Moravskoslezský kraj

• 25. 8. Jizerská 50 RUN, Liberecký kraj

• 8. 9. Běhej lesy Boletice, Jihočeský kraj

Závody Běhej lesy vynikají trasami z 80 % na měkkém povrchu a ze 100 % na čerstvém vzduchu. Přednostní seriálu jsou unikátní místa v přírodě v České republice jako průběh jindy uzavřeným lomem Velká Amerika, trasa vedoucí přes památku UNESCO Lednicko-valtický areál či výjezd na start lanovkou v Bílé v Beskydech. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
05.01.2018 06:03




0 +
 

Hlavní zprávy