Řidič v Jihlavě neviděl dobře, a tak naboural

V pondělí 31. října po sedmé hodině havaroval v Benešově ulici v Jihlavě šestadvacetiletý řidič s osobním vozem Škoda Octavia, pravděpodobně neměl dostatečný výhled z auta, a proto narazil do dopravního sloupku.

uniweb weby

„Řidič ráno vjel do Benešovy ulice do úseku, kde je jednosměrná ulice, dopravní značení zřejmě neviděl, protože neměl dostatečný výhled z vozu. Narazil do dopravního sloupku, který zde reguluje vjezd. Sloupek vyvrátil a poškodil a poškodil si také osobní vůz. Při nárazu nebyl naštěstí nikdo zraněn. Celková škoda byla vyčíslena na 15 000 korun,“ popsala Dana Čírtková,  tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že policisté  vyloučili u řidiče dechovou zkouškou požití alkoholu a havárii na místě vyřešili v blokovém řízení uložením blokové pokuty.
„V této souvislosti znovu upozorňujeme všechny řidiče, aby zejména v nadcházejícím podzimním a zimním období věnovali dostatečnou pozornost přípravě vozidla před jízdou. Je nutné mít z vozidla vždy dobrý výhled, proto si řidič musí očistit od ledu, sněhu nebo jiných nečistot  nejen přední a zadní sklo, ale také všechna boční skla,“ dodala Dana Čírtková.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 31.10.2016 13:59




0 +
 

Hlavní zprávy