Rok 2017 bude na Vysočině ve znamení hudebních festivalů

I letošní rok bude na Vysočině ve znamení hudebních festivalů, které do našeho regionu přivezou české i zahraniční hvězdy. Hlavní sezóna sice vypukne až v letních měsících, už nyní vám ale nabízíme přehled těch největších z nich – Bernard Fest, Vysočina fest nebo Sázavafest.

uniweb weby

Bernard Fest
Pivní slavnosti neboli Bernard Fest se letos na humpoleckém Horním náměstí uskuteční od 22. do 24. června 2017. První den odstartují regionální kapely a tečkou bude vystoupení Michala Hrůzy. Pátek bude patřit skupinám Rybičky 48, Jelen, Wohnout, MIG 21 a slovenským Horkýže Slíže. Sobotní program tradičně odstartuje dopoledne Jaroslav Uhlíř, následovat bude Slza, O5 a Radeček, Mňága a Žďorp, Fanfare Ciocatlia, Olympic, Tři sestry a Wanastowi Vjecy. Chybět nebude ani tradiční ohňostroj.

Vysočina fest 2017
Pátý ročník multižánrového hudebního festivalu Vysočina fest se uskuteční od 6. do 8. července 2017 v Amfiteátru Heulos v krajské Jihlavě. Organizátoři už nyní prozradily jednu z hvězd – slovenského zpěváka Pavla Haberu, který se skupinou Team zahraje hity jako Reklama na ticho, Drzím ti miesto nebo Mam na teba chut. Návštěvníkům se představí i skupina Jelen, David Koller, No Name, Xindl X, Tublatanka, Slza a Mandrage.

Sázavafest
Sedmnáctý ročník multikulturního a multižánrového hudebního festivalu Sázavafest bude vtermínu od 3. do 5. srpna 2017 hostit zámecký park ve Světlé nad Sázavou, kde se festival před několika lety nastálo usadil. Letos by měli vystoupit tito interpreti: Čechomor, Miro Žbirka, Slza, MIG 21, Jelen, Lenny, Xindl X, Rybičky 48, Aneta Langerová, Sebastian, Poetika a další.

V plném proudu jsou i přípravy dalších festivalů, namátkou třeba ČeřínekFest, Jatka Fest, nebo třebíčského Zámostí.

Tipy na festivaly, ale i další kulturní akce můžete hledat v našem Kalendáři akcí Vysočina. Pokud Vám bude nějaká akce chybět, napište nám na redakce@regionvysocina.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy