Rozpumpujme kulturní srdce města Jihlavy

Městská zážitková hra pro veřejnost, Kulturní oběh v srdci Jihlavy, proběhne ve středu 28. září na parkáně u Brány Matky Boží v Jihlavě, na své si přijdou rodiny s dětmi.

uniweb weby

Akce se koná od 13.00 do 15.00, každý účastník vyzvedne herní kartu s mapou a instrukcemi. Hráči navštěvují zapojené kulturní organizace centra Jihlavy a absolvují v nich nejrůznější zábavná a nenáročná "vyšetření", např. vyšetření zraku v galerii, vyšetření srdce v Horáckém divadle Jihlava, kontrola pohybového ústrojí v DIOD apod.
Po absolvování prohlídky se hráčům zaznamenává do zdravotní karty příslušná diagnóza a razítko. Kompletní prohlídka zabere zhruba 2,5 hodiny, cíl hry je situován do DIOD, kam doporučujeme směřovat na půl pátou odpoledne. Od 17.00 proběhne losování cen pro všechny, kdo doloží razítko o vyšetření od minimálně pěti kulturních institucí. Zároveň bude slavnostně stanovena a prezentována jihlavská kulturní diagnóza. Akce je zdarma.

V DIOD bude připraveno občerstvení pod taktovkou clubu Bezvědomí a tematické dílny a tvoření pro děti v režii DLK Hájenka. Na vzájemné vyhodnocení diagnóz naváže představení procesu vzniku kulturní strategie města a prezentace výsledků z dotazníků zjišťujících Názory obyvatel Jihlavy na kulturní a volnočasové vyžití a cestovní ruch v Jihlavě.
Předem registrovaní účasníci budou mít na Parkáně připravenou zdravotní kartu s vyplněným jménem a zajištěnou přednost v čekárnách kulturních ordinací. Doporučujeme zaregistrovat každého člena své rodiny (vč. těch nejmladších) a zvýšit tím šance při závěrečném losování spousty skvělých poukazů, vstupenek a cen. A kdo registraci nestihne, nevadí, zdravotních karet bude dost pro všechny.

Podrobné informace na Facebooku



Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy