S jarem se blíží čištění řeky Sázavy

V letošním roce se bude akce Čista Sázava konat od 3. do 8. dubna, pořadatelé chtějí během března oslovit dobrovolníky, kteří by se čištění podél koryta řeky Sázavy zúčastnili.

uniweb weby

„Pro dobrovolníky opět připravíme pomůcky na čištění, drobné občerstvení a upomínkový předmět. Veškeré aktuality k akci budeme zveřejňovat na webových stránkách. Setkání dobrovolníků se uskuteční ve čtvrtek 9. března od 13.00 v malé zasedací místnosti prvního patra Městského úřadu v Havlíčkově Brodě,“ zve zájemce jedna z pořadatelek akce Karolína Ortová.

„Prosíme všechny pozvané, aby si předběžně připravili počty dobrovolníků pro letošní čištění, a v případě škol i předběžný termín čištění. Zároveň bychom Vás rádi požádali, zda pokud máte nějaké fotografie z předchozích roků čištění, byste je mohli vzít s sebou na flash disku,“ dodává druhá z pořadatelek Pavlína Nermutová.

Leto se akce Čistá Sázava koná poosmé, proběhne za každého počasí. Pořadatelé uvítají každého dobrovolníka, který by chtěl přispět pro dobrou věc. 

„Na letošní rok plánujeme velký vodácký bál s kapelou WorWaní, jejíž členové mají rádi vodu stejně jako my. Budeme rádi, pokud se k nám na večer v sobotu 8. dubna připojíte v sokolovně v Okrouhlici,“ uzavírá Karolína Ortová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy