S vodítkem kolem světa

Ve středu 26. dubna se v 18.00 v prostorách divadelního klubu Horáckého divadla v Jihlavě bude konat akce nazvaná S vodítkem kolem světa, kterou pořádají členové projektové skupiny O(či)světa ze Soukromé vyšší odborné školy sociální, o. p. s., Jihlava oboru předškolní a mimoškolní pedagogika a sociální práce. Výtěžek bude věnován azylu Dej pac! a podpoří i psí útulek v Pístově.

uniweb weby

Členové projektové skupiny už zahájili podporu psího útulku v Pístově návštěvami a propagací. Završením těchto aktivit bude společné setkání v divadelním klubu. Akce je pro všechny milovníky psích kamarádů a cestování.

,,Pro návštěvníky zde bude připraveno poutavé povídání o cestování na Kubě od paní Evy Janouškové, programem budou provázet informace o cestování s čtyřnohými mazlíčky a navštíví nás i zástupci psího útulku v Pístově a azylu Dej pac!“ uvedla Anežka Šímová ,,Doufáme i v osobní návštěvu pejsků,“ dodala.

,,Na místě bude krom příjemného prostředí a drobného občerstvení výstava fotografií, které pro nás nafotil Tomáš Blažek, a velmi tím naši činnost podpořil. Část fotografií je od Anežky Šímové (členka O(či)světa) a Báry Pánkové. Všechny budou na akci k zakoupení. Za pomoc moc děkujeme,“ doplnila Tamara Cvaková.

Projektová skupina O(či)SVĚTA, jejíž členové si dávají za cíl informovat a seznámit širokou veřejnost se sociální problematikou a motivovat veřejnost k řešení těchto problémů, pomohla finančně už několika organizacím a jedincům. Nyní doufá, že díky vaší podpoře se k nim přidají i čtyřnozí kamarádi bez domova.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 19.04.2017 11:03




0 +
 

Hlavní zprávy