Šachisté se v Pelhřimově utkají O Pelhřimovského pěšce

Šachový oddíl TJ Spartak Pelhřimov, z. s., ve spolupráci s Vyšší odbornou školou (VOŠ) a Střední školou hotelovou Pelhřimov v rámci festivalu Pelhřimov - město rekordů a sportovního projektu ČUS Sportuj s námi pořádá v sobotu 10. června čtvrtý ročník šachového turnaje v rapid šachu O Pelhřimovského pěšce na zakončení šachové sezony 2016-2017.

uniweb weby

Turnaje se mohou zúčastnit všichni příznivci šachu - hráči a hráčky všech věkových kategorií, kteří mají chuť si zahrát. Dle počtu přihlášených se bude hrát buď sedm kol tempem 2x 15min, nebo na devět kol tempem 2x20 min. v jídelně VOŠ a Střední školy hotelové Pelhřimov. Hrát se bude jeden společný turnaj, ale vyhlášení bude dle věkových kategorií daných propozicemi. Soutěžící si dovezou jednu šachovou soupravu a jedny funkční šachové hodiny na každého lichého hráče,“ popsala průběh turnaje Drahomíra Kaňková, ředitelka turnaje.

Termín přihlášek je do neděle 4. června na adresu Ondřej Hruška Pelhřimov, Na Výsluní 1135 nebo e-mailem hruskon1gmail.com. I letos se bude hrát o obřího pěšce, v letošním ročníku to bude pěšec od společnosti Kostelecké uzeniny, a. s. Pro malé účastníky a nebo jejich malý doprovod bude k dispozici dětský koutek. Pro zájemce z řad soutěžících, tak pro jejich doprovod bude k dispozici zdravotní monitoring.

Více na www.kssv.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 27.05.2017 08:20




0 +
 

Hlavní zprávy