Sametový průvod Rádia Jihlava připomene 17. listopad

Po sedmé se vydá v pátek 17. listopadu Jihlavou lampionový průvod s Rádiem Jihlava, jeho účastníci tak oslaví výročí sametové revoluce a připomenou si výročí vítězného boje za svobodu a demokracii. Lampionový průvod vyrazí z Masarykova náměstí v pátek 17. listopadu v 17.30.

uniweb weby

„Trasa je dlouhá přibližně dva kilometry, vede již tradičně ulicí Farní, přes obě části hradebního parkánu a pokračovat bude na Minoritské náměstí. Putování kolem historického centra s lampiony a svíčkami bude zakončeno před Kavárnou Muzeum, kde pro účastníky průvodu personál připraví něco na zahřátí. Trasa je dlouhá přibližně dva kilometry, je vhodná i pro děti v kočárku.

Cestou účastníky průvodu čeká několik zpestření. Veřejné shromáždění odstartuje skupina meče a ohně Novus Origo a živě z vyvýšeného místa zazpívá Modlitbu pro Martu zpěvačka Aneta Kapčuková. Novinkou je letošní spolupráce s Domem dětí a mládeže Jihlava a OC City Park Jihlava. V současné chvíli probíhá domluva detailů spolupráce, která by měla zatraktivnit letošní ročník Lampionového průvodu, avšak zachovat důstojnou atmosféru oslav. Lampiony je nutné si přinést s sebou,“ uvedla Anna Petřivá, pořadatelka akce.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 12.11.2017 10:59




0 +
 

Hlavní zprávy