Seniorům poradí studentky v Senior Pointech na Vysočině

Projekt zaměřený na poskytování poradenství v oblasti důchodového pojištění odstartoval v závěru listopadu ve vybraných Senior pointech na Vysočině.

uniweb weby

Připravily ho studentky Kateřina Macková a Tereza Švecová ze třetího ročníku oboru sociální práce na Soukromé vyšší odborné škole sociální Jihlava, o. p. s. 
Setkal se s ním mohli v uplynulém týdnu senioři v Třebíči nebo Havlíčkově Brodě. „Klienti přišli především za účelem informativního výpočtu výše starobního důchodu, jeden z klientů si nechal přepočítat již přiznaný starobní důchod. Dle vyplněné zpětné vazby bylo hodnocení poskytnutého poradenství velmi pozitivní,“ uvedla Tereza Švecová.
„Další Poradna starobního důchodu se bude konat ve čtvrtek 8. prosince od 12.00 do 15.00 v Senior pointu v Jihlavě. Do Třebíče a Havlíčkova Brodu ale ještě jednou přijedeme s nabídkou poskytnutí poradenství v únoru 2017,“ dodala Kateřina Macková. 
Projekt Poraden výpočtu starobního důchodu zpracovávají jeho autorky v rámci závěrečné absolventské práce na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o. p. s., Jihlava.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy