Šipka a BAN! v Havlíčkově Brodě slaví

Oblastní charity Havlíčkův Brod pořádá na počátku června dvě narozeninová setkání charitních zařízení s veřejností. Obě zařízení slouží především mládeži a rodinám.

uniweb weby

V pondělí 5. června od 12.00 do 16.00 se v prostorách Mateřského centra Zvoneček na adrese Rubešovo nám. 171, Havl. Brod uskuteční komorní narozeninové setkání v režii Šipky – sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, přičemž od 12.00 do 13.00 organizátoři vyhradili čas pro odbornou veřejnost. Pracovnice pozvou přímo své klienty a klientky a společně vysvětlí, jak služba funguje v praxi a jak konkrétně může pomoci.

Setkání v Nízkoprahovém klubu BAN! na adrese Rubešovo nám. 171, Havl. Brod se bude konat den poté, tedy v úterý 6. června od 9.00 do 11.00. Cílem bude především seznámit všechny hosty se zázemím BAN!u, s jeho rolí v síti sociálních služeb ve městě Havlíčkův Brod, s jeho dosavadní činností i s plány do budoucna. Setkání zahájí slavnostní přípitek s malým občerstvením, poté přijde na řadu prohlídka prostor klubu a nakonec se návštěvníci posadí ke kulatému stolu, kde je vedoucí klubu BAN! Jana Mieslerová společně s ředitelkou Oblastní charity Havlíčkův Brod Annou Blažkovou seznámí činností klubu.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy