Škoda dva miliony po požáru rodinného domu ve Stříteži na Jihlavsku

V pondělí 11. prosince ráno před osmou hodinou došlo k požáru rodinného domu ve Stříteži na Jihlavsku. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Jihlavy a Polné společně s dobrovolnými hasiči z Dobronína, Stříteže a Štoků.

uniweb weby

„Na likvidaci požáru hasiči nasadili čtyři vodní proudy a po necelé hodině intenzivního hašení se jim podařilo dostat požár pod kontrolu. Plameny poškodily garáž, pokoj nad garáží, krov domu a také osobní auto.
V péči zdravotníků skončila po požáru jedna osoba, která se nadýchala jedovatých zplodin hoření. Zdravotníci ji ošetřili na místě události. 
Před jedenáctou hodinou dopoledne byl požár kompletně zlikvidován a dohled nad požářištěm si převzala místní jednotka sboru dobrovolných hasičů.  
Na místě jsou také naši vyšetřovatelé, kteří zjišťují příčinu vzniku požáru. Vyšetřovatelé pracují s verzemi, že k požáru došlo vlivem technické závady na elektroinstalaci nebo vlivem nedbalosti v podobě nesprávně uloženého popelu,“ popsala událost Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině s tím, že majetkovou škodu hasiči předběžně stanovili na dva miliony korun.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy