Skupina Marika Singers zaplní pódium ve Staré radnici v Havlíčkově Brodě

V pátek 9. června přijede do Havlíčkova Brodu slavit své desáté výročí od založení skupina Marika Singers. Velká skupina, vedená dirigentkou Marikou Divišovou, doprovázená čtyřmi hudebníky předvede, na jak skvělou úroveň se mohou amatérští zpěváci dostat.

uniweb weby

Mají za sebou už několik vystoupení jak v rozhlase, tak v televizi a i úspěšná zahraniční turné jsou důkazem o skvělých výkonech provázejících jejich vystoupení. 

V repertoáru skupiny si každý najde to své, neboť budete moci slyšet skladby duchovní i světské, písně lidové i muzikálové, gospely i popovou a rockovou klasiku. Kromě písní převzatých se můžete seznámit i s jejich atypickými úpravami (vlastní texty, aranžmá, …) nebo i s originální tvorbou z pera dvorního skladatele skupiny - Jiřího Chvojky. Skupina se pyšní také výbornými sólisty, jichž jste si mohli všimnout v závěru druhého adventního koncertu vysílaného na ČT1.  

Koncert proběhne od 19.00 v sále Staré radnice. Vstupenky jsou už v prodeji v m-centru Krajské knihovny Vysočiny. Rezervovat je možné na tel. 569 400 487

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy